Workshop helend tekenen of schilderen

Sommige mensen zijn gevoelig voor overprikkeling, eetproblemen of hebben zorgen en stress door gebeurtenissen uit hun verleden die hen nu nog gevangen houden. Herken jij jezelf hierin en houd je van tekenen of schilderen? Laat je dan verrassen en ontdek wat voor talenten je in je hebt.

Ontdek dat je innerlijke rust mag ervaren, door in een rustige en veilige omgeving ontspannen aan de slag te gaan met verfkwast, doek, potlood en papier, klei of speksteen.

Ook als je misschien nog nooit actief hebt getekend of geschilderd, zou het kunnen helpen om de negatieve ervaringen die je hebt op deze manier van je af te schilderen of te tekenen.

In deze workshop wil ik je, doormiddel van creatief bezig te zijn, meenemen in het leren ontspannen en loslaten van dat wat je bezighoudt, zodat je mag zijn wie je bent. 

De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uren per keer. Er kunnen maximaal 6 personen tegelijk aan de workshop deelnemen. De kosten voor de workshop zijn € 160,- per persoon. Het materiaal is hierbij inbegrepen.