Workshop deelpersonen

We kennen in onszelf verschillende kanten die soms allemaal iets anders willen. Deze kunnen we ook deelpersonen noemen. De meest bekende zijn wel de innerlijke criticus, de perfectionist en het innerlijk kind. Maar er zijn er veel meer.

Alle deelpersonen hebben een eigen karakter en zijn uniek. Om jouw innerlijke reis makkelijker te maken is het belangrijk om jouw deelpersonen te kennen! Op de werkvloer gedraag jij je bijvoorbeeld anders dan thuis bij je kinderen en partner. Wanneer jij je (onbewust) identificeert met maar één deelpersoon, denk je dat jij deze deelpersoon bént! Je gaat dan ook denken, voelen en handelen als deze ‘ik’, terwijl je veel meer bent. Als jij je bijvoorbeeld voornamelijk identificeert met het gekwetste kind in jou, dan ga je denken, voelen en handelen vanuit het gekwetste kind en dus vanuit die pijn. Je begrijpt dat er dan niet veel gerealiseerd kan worden in jouw volwassen leven.

Het leren kennen van en omgaan met je deelpersoonlijkheden is van essentieel belang. Niet alleen voor je eigen leven, maar ook voor jouw directe en indirecte omgeving. Wanneer jij in harmonie met jezelf leeft, heeft dat (helende) invloed op de mensen met wie je in aanraking komt. Andersom geldt het natuurlijk net zo. Wanneer je alleen maar in de wereld van bijvoorbeeld het gekwetste kind of het boze kind leeft, dan blijf je deze gekwetstheid en boosheid aantrekken én verspreiden. Door jezelf goed te leren kennen en elke keer weer te luisteren naar álle deelpersonen die van zich laten horen, kun je jezelf bevrijden van jouw emotionele pijnen en meer vreugde aantrekken.

In deze workshop gaan we doormiddel van intuïtief schilderen bewust de delen naar voren halen die ons dagelijks leven (be)sturen. Aan het einde van de sessie is er een nabesprekingsmoment en gaan we de delen bewust leren in te zetten en in balans te brengen.

De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uren per keer. Er kunnen maximaal 6 personen tegelijk aan de workshop deelnemen. De kosten voor de workshop zijn € 160,- per persoon.

Deze workshop start maandag 1 mei van 9.30 tot 11.30 uur, maar hou er rekening mee dat deze bijeenkomsten vaak in tijd uitlopen. Heb je nu een eigen groepje waar je dit mee zou willen doen dan kunnen we datums en tijden overleggen.

Wil je de workshop liever 1 op 1 volgen? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact met me op.