Magnetiseren

Magnetiseren kun je samenvatten als het werken met energieën, iets wat ook bij Reiki het geval is. Reiki is echter een doorgeefluik van energie, terwijl bij magnetiseren de energie gerichter overgebracht wordt. Het is een werkwijze waarbij je met je handen op een directe wijze energie overbrengt.

Door de jaren heen vormen zich stagnaties in je lichaam. Dit komt o.a. door levenservaringen die je opdoet en belemmerende gedachtepatronen die je je eigen maakt. Dit gebeurt bij iedereen. Maar daardoor kan de energie niet meer goed doorstromen en dat uit zich vaak in gezondheidsklachten.

Deze behandeling is erop gericht om blokkades door magnetiseren op te ruimen en je zelf genezend vermogen te stimuleren. Hierdoor gaat de energie weer stromen en krijgt je lichaam de kans om zichzelf te herstellen. Hoogsensitieve kinderen en volwassenen kunnen heel goed voelen wat het doet als je op energieniveau werkt. Zij pikken veel indrukken, energieën en zelfs emoties uit hun omgeving op als een soort spons. Hierdoor raken zij snel overprikkeld. Door het magnetiseren komt er balans in je lichaam, waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten.