WORKSHOP: Opstelling relatie moeder en kind

Opstelling relatie moeder en kind

OP DE VOLGENDE DATA:
Donderdag 18 januari, 1 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart

Waarom is de relatie met mijn kind niet in orde

Deze workshop is ontworpen voor de moeder die zich afvraagt waarom de relatie met haar kind niet helemaal in orde is. Waarom het nooit helemaal geworden is zoals ze vooraf verwachtte.

Waarom de opvoeding van dit kind een last werd en waarom ze met dit kind nooit zo intiem kan zijn. Kortom, wat is er fout gegaan. Die moeder zou zich kunnen afvragen waarom de relatie met haar andere kinderen prima maar met dit kind anders is. Een groot mysterie dat veel hartzeer veroorzaakt.

Al jaren hoor ik al deze hartverscheurende vragen. En toch is voor velen het antwoord eenvoudig: iets ging verkeerd tijdens de zwangerschap of geboorte. En dat is niemands fout. Voor velen van hen is er een oplossing.

Hechting is de emotionele verbinding tussen twee mensen. De eerste hechting  is die direct na de geboorte tussen moeder en kind. Die band is veruit de belangrijkste omdat die het prototype is voor alle latere verhoudingen. Kinderen die zich veilig voelen in vroege verhoudingen met hun ouders plukken daarvan later de vruchten. Zij ontwikkelen gezonde en stabiele relaties, voelen zich zelfverzekerd en vertrouwen anderen in hun relaties.

Kinderen die niet veilig gehecht zijn aan hun ouders neigen naar onzekerheid en hebben moeite met het aangaan van relaties. Ook zijn zij vaker ‘boos ‘ op de wereld.

Door middel van deze workshop gaan we de verbinding van moeder en kind herstellen. D.m.v. opstellingen gaan we kijken naar de oorzaak zodat we inzicht krijgen. Regressie om de band weer te herstellen.

ALGEMENE INFORMATIE

Datums: Donderdag 18 januari,
1 februari
15 februari
1 maart
15 maart
29 maart

Tijd:         19.30  – 10.00
Plaats:     Smidsstraat 5 in Sneek
Kosten:   € 165.00
Aanmelden: 06 46 42 15 42 | annemiekzeilstra@gmail.com