werkwijze

Hoe werk ik als Medium

Iemand kan een foto of voorwerp meenemen van de overleden persoon. Ik zal dan eerst een paar kenmerken geven waarin je hem of haar kunt herkennen.
Vervolgens geef ik je de antwoorden op jouw vragen. Vaak gebeurd dit al voordat je de vraag hebt gesteld. Dit is voor jou gelijk de bevestiging dat de overleden persoon vaak in je nabijheid verkeert. Is er geen persoon waar je mee wilt praten dan is dat geen probleem, dan krijg ik de informatie via mijn/uw gids.

De mensen die bij mij komen zijn vaak op zoek naar wat ze nu werkelijk willen. Ze lopen steeds tegen dezelfde problemen aan en weten niet hoe ze die moeten doorbreken. Soms heb je iemand nodig die je op moeilijke kruispunten in je leven helpt om de situatie duidelijker en begrijpelijker te maken.
U kunt bij mij terecht met vragen over persoonlijke en zakelijke aangelegenheden. Het gesprek kan cd worden opgenomen, zodat je het in alle rust kunt terug luisteren. Een consult duurt gemiddeld een uur.

Pssst!!! nog even dit

Veel mensen hebben angst om naar een Medium te gaan. Zij zijn bang dat ik gelijk alles weet van degene die tegenover mij zit.
Dit is echter niet zo. Ik krijg niet meer informatie dan de informatie die nodig is om je verder te helpen.

Hoe werk ik als therapeut

Tijdens de intake ga ik allereerst proberen je hulpvraag duidelijk te krijgen. We onderzoeken hoe je denkt en wat je vaste patronen zijn. Hoe je met bepaalde dingen omgaat en of je jezelf in de weg zit. Vandaar uit maken we een behandel plan. Tijden de intake en verdere behandelingen gebruik ik ook mijn capaciteiten als Medium. Op die manier gaan we sneller en doelgerichter te werk.