Magnetiseren

Wat is magnetiseren?

Als magnetiseur gebruik ik de energie om me heen om haar gericht in jouw lichaam aan te wenden en zo het zelfhelende vermogen van je lichaam te stimuleren. Magnetiseren is het geven van energie om  blokkades op te ruimen.

Hoe werkt magnetiseren?

Blokkades zijn problemen of situaties waar jij je geen raad mee weet. Je stopt het probleem ver weg. Zo leer je een muur op te trekken waarachter je je kan verschuilen, zodat de pijn en de angst  je niet zullen raken. Wordt je langdurig met de pijn van zo`n blokkade geconfronteerd dan kan een trauma ontstaan. Dat trauma zet zich vast in het energieveld van de mens en kan hem uiteindelijk ziek maken. Door magnetiseren gaan we die blokkades opheffen en het energieveld schoonmaken. Ik combineer dit met aura- en chakrahealing.

Voor wie is magnetiseren geschikt?

Blokkades kunnen ontstaan door ruzies, relatie- of zakelijke problemen, een moeilijke jeugd, een slechte ouder-kindrelatie, moeilijke geboorte, traumatische ervaringen van de ongeboren vrucht en zelfs door probleemsituaties uit een vorig leven.

Waaraan kun je merken dat je blokkades hebt?  Vaak voel je een druk in je hoofd, moe, lusteloos, slapeloosheid, verdriet, stress, problemen niet goed kunnen relativeren, hoofdpijn, hyperventilatie, nek-,rug- en schouderklachten(de last letterlijk niet meer kunnen dragen), maag- en darmklachten, spastische darmen.

Wat is het effect van magnetiseren?

Je zult ervaren dat je na een behandeling het gevoel hebt dat er een enorme last van je schouders is gevallen, de energie terug komt en je veel rustiger bent in je hoofd.

Wil je weten of magnetiseren ook voor jou kan werken en jou meer geluk kan laten ervaren?  Bel mij op 06 -46 42 15 42 of mail naar annemiekzeilstra@gmail.com