Laat je lichaam spreken.

Ik ben Nel Zandberg. Sinds 2013 werkzaam als energetisch coach op basis van kinesiologie. Sinds 2014 heb ik daar counseling aan toegevoegd.

Ik ben een invoelende counselor die je met aandacht, maar ook soms met de nodige relativering ondersteund in je processen. Mijn focus ligt op het opsporen en helen van beschadigde delen. Door op zoek te gaan naar wat ondermijnend voor je is en dit weg te nemen ontstaat er verlichting van je klachten. Er is weer ruimte voor plezier en positiviteit in je leven.

Door mijn counseling achtergrond en mijn intuïtieve manier van werken herken ik vrij snel patronen, pijnpunten en de invloeden die van belang zijn bij het ontstaan en in stand houden van je problemen. Ik help jou bij het herkennen ervan. Dit geeft helderheid en bevorderd het herstel. De gesprekken worden ondersteund en aangevuld met technieken uit de kinesiologie, waarbij de nadruk ligt op de ondersteunende energetische handelingen.

Een combinatie van de nodige levenservaring en een inmiddels jarenlange staat van dienst in het begeleiden van mensen maakt mij een meelevende en deskundige gesprekspartner waarbij mensen zich snel vertrouwd voelen. Een hartelijke sfeer waarin je gehoord en gezien wordt, met een luisterend oor en relativerende humor op zijn tijd. Samen gaan we er voor!

Mijn consulten worden vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars, mits je daarvoor aanvullend verzekerd bent. Check je voorwaarden of dit ook voor jou geldt.

Sinds 2019 werk ik samen met Annemieke Zeilstra. Deze combinatie blijkt een gouden greep om gerichter en sneller tot resultaat te komen. Een maal per week werken wij samen in Sneek. De rest van de week vind je mij in Hardegarijp.

Opleidingen;

  • Touch for health NSK 2012
  • Medische basiskennis CPION 2012
  • Psychologie en psychopathologie  2013
  • Academie Counseling en Coaching 2018
  • Welkin kinesiology college, integraal kinesioloog 2018
  • Cognitieve gedragstherapie 2019
  • Rationeel Emotieve Therapie 2020

www.heelanders.nu